Nieuws

 • Bezoekers enthousiast over eerste editie West-Brabantse Gezondheidsbeurs!

  Bezoekers enthousiast over eerste editie West-Brabantse Gezondheidsbeurs!

  Op woensdag 28 juni en donderdag 29 juni vond de eerste West-Brabantse Gezondheidsbeurs plaats in Den Goubergh in Roosendaal. Gedurende twee dagen konden inwoners uit de regio, waaronder ook mantelzorgers en zorgprofessionals, hier kennis maken met slimme producten en diensten gericht op gezondheid en welzijn.

 • Slimme oplossingen voor aangenaam wonen en leven

  Slimme oplossingen voor aangenaam wonen en leven

  Zo lang mogelijk gezond en vitaal in de eigen omgeving blijven wonen, dat willen we allemaal. Maar wat hebben we daarvoor nodig en welke slimme oplossingen zijn er die hierbij kunnen ondersteunen? De West-Brabantse Gezondheidsbeurs is er om inwoners in de regio hierover te informeren en te inspireren.

 • Maak kennis met: Huis van Morgen / CIC West-Brabant

  Maak kennis met: Huis van Morgen / CIC West-Brabant

  Huis van Morgen, onderdeel van het Care Innovation Center West-Brabant, is initiatiefnemer van de West-Brabantse Gezondheidsbeurs. Maak op de beurs kennis met het Huis van Morgen en de slimme en innovatieve toepassingen die u ondersteunen om gezond en vitaal ouder te worden.

 • Locatie van beurs bekend

  Locatie van beurs bekend

  PSC Den Goubergh aan de Oude Ettensebaan in Roosendaal is op 28 en 29 juni het decor van de West-Brabantse Gezondheidsbeurs. Dit paardensportcentrum groeit in de toekomst uit tot multifunctioneel centrum World of Dreams met een hotel, kinderboerderij en zorgvilla voor dementerenden.